Til forsiden

Guldborgland Bådelaug       -       lagunen i Guldborgsund


 
Forsiden
Oversigt
Nyheder
Kalender
Bestyrelsen
Vedtægter
Indmeldelse
Juniorer
Kajakker
Seniorer
Havnen
Links
Interne sider
Medlemsliste

 
Brevkasse 2006

2001

2002 2003 2004 2005 2006 2010 Skriv

Indlæg

Svar

Guldborg Havn & bede
24. september 2006
Kære Bedemand/MK
     Jeg har nu i mange år fulgt arbejdet omkring Guldborg havn & Bede. Spørgsmålet, der brænder på i skrivende stund, er dette: Er bedemandsflokken rejst til et mere givtigt havneområde i forbindelse med den nye kommunesammenlægning, hvilket ikke er så utænkeligt, når man går ud fra de små kår, hvorunder de hidtil har arbejdet?
     Eller er truslen om smagsdommeri trængt så dybt ind i hjernebarken hos det arbejdsomme bedefolk, at de ikke længere tør udtrykke deres inderste følelser? 
     Jeg håber, at der vil opstå en ny generation af foretagsomme bedelaugsmedlemmer, der med fingeren i jorden vil kommentere de dispositioner, som de styrende organer foretager. Også at huske at rose, når der er grund til det, og ellers at holde fingeren på pulsen og kommentere de daglige gøremål. 
     Held og lykke fremover.
     Kun en tåbe frygter haven.

En læser af LAGUNE-NYT.

 
Lolland-Falster links
1. februar 2006
     For god ordens skyld vil vi fortælle dig, at jeres web-sted er medtaget i www.lollandfalster-links.dk - et ikke-kommercielt websted om Lolland-Falster - i kategori "Sport og motion" underkategori "Vandsport" og "Byerne"/"Havne og broer".
     Når man som turist eller som beboer på Lolland og Falster forsøger at finde oplysninger om området på Internettet, mødes man ikke så sjældent af en broget samling sider, som ikke altid afspejler det, man ledte efter. Værre er det imidlertid, at mange interessante oplysninger er gemt under kryptiske links, som selv ikke Google søgemaskinen uden videre magter at lokalisere. Ofte ved man end ikke, hvilke ord der skal søges efter for at fremskaffe de ønskede oplysninger. 
     Vi har her forsøgt at fremfinde og kategorisere links om Lolland-Falster og samlet ca. 2.400 links, som du kan vælge imellem indenfor de viste kategorier.
     Vi har rundet besøg nr. 10.000 siden starten i sommeren sidste år.

Venlig hilsen
Finn Krone

 
470 Team-OL
10. januar 2006
     Vi er en forholdsvis nystartet 470 besætning, der satser mod OL i 2008 og 2012. Vi har fået lavet en professionel hjemmeside, og fået en del sponsorater. 
     Med sådan en hjemmeside kommer der også en del andre ting som fx links. Vi har i denne forbindelse linket til jeres hjemmeside, og ville høre om I ville gøre det samme, da vi har fået at vide fra vores professionelle hjemmeside-designer at jo flere links, jo mere trafik er der på hjemmesiden, derfor ville det være en fantastisk hjælp hvis I ville linke til vores side.
     Linket er www.team-ol.dk
     Vores Team hedder 470 Team-OL,
     Vi er to forholdsvis unge sejlere på 19 (Kim Braad Carlsen) og 18 (Tobias Maduro Nørbo). Vi har begge de seneste år vist gode resultater, og vil nu satse stort. Vi håber inderligt I vil hjælpe os.

Mange sejlerhilsner Team-OL 
Kim Braad Carlsen og Tobias Maduro Nørbo

 

 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen