Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

 
Næstformanden klarede det
Formandens, Jørgen Eriksens, tale in absentia ved standerhejsningen 05.05.01
     Netop på denne tid af året, hvor de lyse timer kommer i overtal, solen står højere på himlen og vores både ligger i deres rette element, kan man undre sig over, at det for bare få måneder siden, var rigtig vinter. Det viser hvor omskiftelig vejret og verden er.
     For kort tid siden sad vi og kæmpede med at få forklaret hvor vigtigt det var at få vedtaget vores kommende budget, og det lykkedes ikke i første omgang og bare 3 uger efter var det hele på plads alligevel. Jo verden er omskiftelig.
     Jeg ved ikke om man kan sige det samme om Guldborgland Bådelaug. Igennem de seneste år er det jo hovedsagelig gået fremad. Lad mig nævne: Ny havn, Cafe Lagunen og Karina er kommet til, ny bad- og toiletbygning, som snart indvies, planerne og en del penge til klubhusudvidelse - og så har vi fået pæleorm.
     Nej, træerne vokser ikke ind i himlen, men det er gået os godt og lad os i fællesskab glæde os over det.
     Lad os også håbe at det vil gå os godt i sommer, som sejlere og som klub. Jeg vil ønske at alle, der sejler ud af Guldborg Havn i sommer, også må komme velbeholdne hjem.
     Jeg vil nu bede "hejseholdet" om at lade vor noget forrevne stander gå til tops og når toppen er nået, vil jeg bede jer sammen med mig, at råbe et trefoldigt hurra for vor forening, Guldborgland Bådelaug!


Hejseholdet, Jørgen Wincler Carlsen og Lars Nordstrøm, samt næstformanden klarede sig udmærket under formandens fravær. Michael Tambour holdt sig nøje til formandens ord i den trykte tale.

Fotos: Jørgen Bojesen


De fremmødte medlemmer påhørte stand-in-talen med interesse og sluttede med at råbe hurra, før de myldrede ind i klubhuset til de kogte sild.

 

Cextin Jørgensen havde skaffet sildene, efter sigende helt fra Lofoten. De var ualmindeligt store og velsmagende. Han skyllede dem ned med en tår vand, som - efter ansigtsudtrykket at dømme - ikke bekom ham vel. Erik Staal var i køkkenet travlt optaget af at lægge sidste hånd på sildekogeriet, da folk bænkede sig om bordene.
Da den sidste sild var skyllet ned, de røde pølser til børnene spist af sildehaderne, smørrebrødet fortæret af de sultne og Erik Stål havde lagt forklæde og kokkehue, kom sangbøgerne på bordet. Harmonika-duoen Stål/Winckler måtte igennem det meste af repertoiret på utallige opfordringer.


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen