Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

 
Intern strid i Danmarks Tursejler Forening
13.04.01
På den ene side.....
Som lovet på generalforsamlingen har Jørgen Petersen udsendt en redegørelse til de af bådelaugets medlemmer, der har deres båd forsikret gennem Danmarks Tursejler Forening.

......og på den anden
For at dele sol og vind lige gengives herunder uddrag af Danmarks Tursejler Forenings syn på samme sag. I den opståede strid er laugets medlemmer kommet i klemme.
Danmarks Natursejler Forening
Orehoved den 9. april 2001
Hej
     Som du sikkert ved, er der nogle problemer i hovedbestyrelsen i Danmarks Tursejler Forening. Dette har bevirket, at bestyrelsen i dag er delt i to fraktioner.
     Jeg hører til i Jes Jessen fraktionen, det er os i denne fraktion som altid har lavet arbejdet, tursejlertræf, bådudstillinger, forsikringsarbejde, kontakt til offentlige myndigheder, den daglige drift af kontoret m.m. Af praktiske grunde har vi været nødt til at skifte navn til Danmarks Natursejler Forening.

     Det er stadig den samme sag som hidtil, vi arbejder for, men vi har været nødt til at se os om efter en anden samarbejdspartner vedrørende forsikringsordning. Valget faldt på Yacht-Pool International, som vi i mange år har haft et godt parallelt samarbejde med, så vi i dag har en forsikringsordning som er mindst lige så god, som den vi havde med Tryg-Baltica. Samme vilkår og betingelser og til en lige så god pris, endda lidt billigere.

     Så jeg håber og tror at alle, der er medlem af og forsikret igennem Danmarks Tursejler Forening, kan blive enige om at melde sig ud af Danmarks Tursejler Forening og i stedet melde sig ind i Danmarks Natursejler Forening, da det jo er de samme mennesker og den samme sag der arbejdes for, der er blot tale om et andet navn.

Medlemsmøde
     Der afholdes forsikringsmøde i klubhuset tirsdag d. 17. april 2001 kl. 19.00, hvor jeg håber vi kan få styr på tingene og få en god aften.

Jørgen Petersen

  Danmarks Tursejler Forening
Februar 2001
Nyt fra forsikringsudvalget (uddrag)
     I 2001 vil vores samarbejdsaftale med Tryg-Baltica løbe uændret videre. Vi skal gøre dig opmærksom på, at din båd er ansvarsforsikret, når du har betalt dit medlemskontingent til Danmarks Tursejler Forening.
     Hvis du undlader at betale kontingentet til Danmarks Tursejler Forening, vil Tryg-Baltica ændre din kaskoforsikring til den normale præmie og normale forsikringsbetingelser.

Kupmagerne
af advokat Louis Beck Nielsen.
     Som situationen er i øjeblikket, skulle det være sikret, at kupmagerne ikke kan få adgang til Tursejler Foreningens økonomiske midler, men det er naturligvis fortsat vigtigt, at foreningens medlemmer er opmærksom på, at kupmagerne ikke kan disponere på Danmarks Tursejler Forenings vegne, uanset om de retsstridigt måtte benytte Tursejler Foreningens brevpapir, og uanset hvad de kalder sig.
     Det er tilsvarende vigtigt at notere sig, at kupmagerne hverken i fællesskab eller hver for sig kan tegne forsikringer under den faste ordning med Tryg-Baltica Forsikring.
     Det er således nok en god ide at bemærke, at Jes Jessen, Ib Rasch Petersen, Lis Nielsen, Jørgen Petersen, Mogens Hansen og Karsten Haack ikke er beføjet til at disponere på Danmarks Tursejler Forenings vegne, og at der ej heller i relation til de enkelte tursejleres forsikringsordning i Tryg-Baltica kan træffes dispositioner af de pågældende. Henvendelse fra eller aftaler med de pågældende personer har derfor ingen betydning for Danmarks Tursejler Forening, uanset om sådanne henvendelser eller aftaler fra kupmagernes side angives at ske på vegne af Danmarks Tursejler Forening.


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen