Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

  
Indlæg fra formand og kasserer
19.02.04
Formanden
Tilbageblik
     Da vi nu har taget hul på et nyt år, er det tid at se fremad, sådan at alt kan være klar til den kommende sæson, men inden da et enkelt tilbageblik.

Websiden
     De som har adgang til vores hjemmeside har sikkert set Webmasters aktivitetsstatus. Det er et helt utrolig godt resultat der her kommer til udtryk. Sidens opbygning er, som alle ved, overskuelig og brugervenlig hvilket også kan ses af de mange besøg der har været i 2003. Siden er kendt af sejlere landet over, og er berettiget kåret af bådpressen til landets bedste hjemmeside. Tak til Niels.

Aftenkursus
     I vinterens løb bliver klubhuset hver anden onsdag aften brugt til gennemgang af kapsejladsregler m. m. men med god plads til en hyggesnak. Alle er velkommen til at deltage. De drivende kræfter er Lars, Knud Erik og Niels.

Generalforsamling
     Der bliver andet sted i dette blad indkaldt til generalforsamling den 25. marts kl. 18.00 i klubhuset, hvor Lagunen er været ved et måltid mad.
     Der er forslag om vedtægtsændringer, mød derfor op og gør din stemme gældende.
     Det forventes i øvrigt at akustikproblemet i huset er løst til denne dato.

Et roligt år?
     Som det ser ud i øjeblikket går alt planmæssigt, og jeg håber at vi kan få et lidt roligere år end sædvanligt, da der jo ikke ligger de store byggeplaner som ellers har præget billedet de seneste år.

     Med ønsket om et roligt og godt år for bådelauget og alle medlemmer ønskes god vind til alle.

Jørgen Eriksen

 

Kassereren  
19.02.04

Økonomi, klubhus mv.
     Vi står nu atter foran et nyt funktionsår i bådelauget, og med dette nummer af Lagune Nyt følger vort regnskab for sidste år og bestyrelsens forslag til budget for indeværende år - 2004.
     Læs på de Interne sider om den kringlede vej til finansiering af klubhusbyggeriet og den spændingsfyldte beretning om tilskudsjunglen.

Med venlig hilsen
Jørgen Bojesen kasserer

 

Et sidste farvel.
Det er med stor sorg at vi i bådelauget har mistet 2 af vores medlemmer i 2003

I september afgik Ole Hartkopp pludselig ved døden, Det var en mærkelig fornemmelse, at Ole ikke var her mere. Vi havde netop siddet og snakket om alle de forandringer og forbedringer, der skulle udføres på båden og om planerne for næste- års kapsejladser og vi skiltes med ordene "vi ses snart igen". Sådan skulle det ikke være, og vi vil savne Ole på kapsejladsbanen og hans gode humør ved snakken efter sejladserne. Ole har sejlet sin sidste kabellængde på kapsejladsbanen.

Ære være Oles minde

I december kom så endnu en sørgelig meddelelse. John Sørensen var pludselig død efter kort tids sygdom. Han skulle netop have fejret Rigmors 70 års fødselsdag, men måtte holde sengen. Det er med stor sorg, at vi må undvære John på kapsejladsbanen. Han elskede sin Folkebåd og stor var glæden, da han vandt Sundsejladsen. Han havde netop planlagt en renovering af båden inden næste sæson. Men det skulle ikke gå sådan. Vi vil savne John og hans gode humør på havnen.

Ære være Johns minde


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen