Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

 
Standerhejsning med kano- og kajakdåb
28.04.12

Formandens ophalingstale
     Her ved standerhejsningen plejer vejret at blive nævnt på en eller anden måde, derfor vil jeg i dag bringe et par gamle vejrvarsler som måske kan være til trøst for alle.
     Det lover ikke godt for den kommende tids vejr, hvis frøerne kvækker allerede den 23. april. Jeg har ikke hørt en eneste frø kvække endnu. Godt tegn.

Hejseholdet stod klar under hele formandstalen. Foto: Niels Nordby Christensen

     En smuk april varsler en skidt maj - hvis vi vender den om - april ikke var særlig smuk derfor må maj så blive det. Endnu et godt tegn.
     Svaler i april varsler en varm sommer- jeg har selv set  og hørt om flere, der har set svaler de sidste par dage - endnu et godt tegn for sommeren, så alt i alt tyder det på at det bliver en varm og god sommer.

De mest kuldskære tilhørere søgte ly ved klubhuset for den kølige nordenvind. Foto: Niels Nordby Christensen

     Så er det godt at vi nu har fået god dybde i havnen, for med godt vejr kommer der mange gæstesejlere. Der er lagt et stort arbejde i at holde dybden ved lige og det er forholdsvis få kræfter der har klaret opgaven,- derfor en stor tak til især Bernard Jaunet og hans hjælpere.
     Netop dette at en enkelt person kan betyde så meget for et projekt, viser hvor vigtigt det er at alle tager et ansvar.

En kano og to havkajakker skulle navngives. Foto: Niels Nordby Christensen

     Ansvar har de også taget de 3 nye der valgte at være medlemmer i bestyrelsen, jeg vil gerne opfordre til lige at give dem lidt tid til at komme i gang, så de kan få en langsom start.
     Broåbningstider har nu været et aktuelt emne i lang tid. Jeg tror at det endelige resultat bliver, at de åbningstider der blev talt om til generalforsamlingen, altså i sommerhalvåret fra kl. 08.00 til 1 time efter solnedgang, og det kan vi som lystsejlere være godt tilfredse med.

Med velkendte, lokale navne blev de døbt i vand fra Guldborgsund og ønsket lykke på rejsen. Foto: Niels Nordby Christensen

     Vores udskridende havnekajer har udsigt til reparation inden for et par år, idet kommunen har afsat midler, men mest trængende havne kommer først.

De salte sild, pølserne, brødet og pålægget stod klar efter formandens tale. Foto: Niels Nordby Christensen

     Nye skilte er ved at være klar. Også til selvbetjening af havnepenge bliver der opsat skilt med anvisning på, hvordan det skal foregå. Vi håber dermed at flere får mulighed for at betale og at man som gæst ikke behøver at vente unødigt længe på at få lov til at slippe havnepengene.
 
Juniorerne holdt sig til de røde pølser.... Foto: Niels Nordby Christensen

     Med hensyn til pæleramning, er der planer om at gå i gang i morgen. Vores naboklub har lovet at gøre arbejdet, de har været i Nyøbing for at lave et job der og vi står på listen lige efter.

....mens de fleste seniorer smagte på saltsilden. Foto: Niels Nordby Christensen

     Jeg skal, inden vi slutter her lige sige at der er sket en fejl fra Lagunens side, de har taget fejl af nogle datoer, sådan at der er en familiefest, som inddrager lokale 2, hvilket betyder at vi desværre har lidt mindre plads, men at vi fint kan være der, vi kommer måske hinanden lidt mere ved. Som plaster får vi serveret gratis kaffe m.v.

Der er solid lyddæmpning mellem lokalerne, for vi hørte intet til familiefesten ved siden af. Foto: Niels Nordby Christensen

      Om et øjeblik vil der være dåb af et par af vores mindre både, det vil foregå lige her henne og inden vi går ind for at spise. Leda, Argus og Havrehesten.
     Med ønsket om at alle der sejler ud fra Guldborg Havn må komme velbeholdne tilbage igen, vil jeg ønske god vind til alle og samtidig be' hejseholdet om at sende standeren til tops.


Jørgen Eriksen
formand



 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen