Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

 
Standerhejsning med formandstale og båddåb
04.05.08

 
Erik Staal og Claus Pedersen er klar ved snoretrækket under formandens standerhejsningstale. Foto: Niels Nordby Christensen

Velkommen til standerhejsning
     Som vi står her har vi udsigt til Guldborgsund og til en ny sejlersæson. Meget mere kan vi som sejlere ikke forlange. Intet tidspunkt på året har vi udsigt til flere sejlture end netop nu, derfor nyd det i fulde drag.

Der manglede ikke tilhørere i det pragtfulde maj-vejr. Foto: Niels Nordby Christensen

Klubhus, bundslam og pæleramning
     Som så ofte før, er der sket en del i løbet af vinteren. Vores klubhus er nu renoveret efter forrige års oversvømmelser, flittige medlemmer har gjort havnen forårsklar med opsugning af bundslam så vi atter har fået fornuftig vanddybde og klargøring så langt det har været muligt, ja selv ramning af pæle er blevet færdiggjort på trods af, at Guldborgsund Kommune havde slettet vores gamle aftaler uden at meddele os det, er det lykkedes at få nogle friske fiskere helt fra Rødbyhavn til at klare det job.

 

Navngivning: En af juniorerne - en pige, som har været medlem af juniorafdelingen længst, hældte Guldborgvand over stævnen på IF'eren.  Foto: Niels Nordby Christensen
 
Sammenhold

     Så selv når uheldene rammer os har vi hver gang endnu fået klaret os ud af det, om end lidt forsinket i forhold til den oprindelige plan.
     Det viser sig, at selvom der er forskellige opfattelser af mange ting, så har vi i foreningen altid evnen til at stå sammen og få løst de praktiske ting.
 
Nydøbte "Chastine" - opkaldt efter A. P. Møllers hustru -  flager over top i dagens anledning.  Foto: Niels Nordby Christensen

Nye folk i bestyrelsen
     På vej ind i en ny sæson har vi som bekendt også en del nye folk i bestyrelsen, så derfor vil jeg opfordre til at der bliver givet disse nye lidt tid til at sætte sig ind i ting og systemer, vi gamle skal nok hjælpe til. Der skal også være tid til at danne sig sine egne indtryk og lægge nytænkning ud til os andre.

Da både standerhejsning og navngivning var overstået, serveredes de traditionelle saltsild i klubhuset. Foto: Niels Nordby Christensen

God vind
     Med ønsket om at alle, der sejler ud fra Guldborg Havn, må komme velbeholdne tilbage igen, vil jeg ønske god vind til alle.
     Lad standeren gå til tops som tegn på at sæson 2008 er begyndt. Lad os udbringe et trefoldigt leve for Guldborgland Bådelaug.


Jørgen Eriksen


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen