Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

 
Duelighedssejlads og standernedhaling
04.10.03
 
Næstformanden, Michael Tambour, under nedhalingstalen
 
Næstformandens tale

     I anledning af at formanden er fraværende, er det faldet i mit lod at sige lidt her ved standernedhalingen. Og det gør jeg gerne, for vi kan se tilbage på en lang og varm sommer. På ferieturen blæste vi ikke inde en eneste dag, og meteorologerne lovede os svag til jævn vind hver dag. Så det har været ideelt sejlvejr for både motorbåde og sejlbåde.
     Desværre ser det ikke ud til, at det gode vejr, har øget antallet af gæstesejlere til vores havn. Vi må nok erkende, at det nogenlunde står på samme niveau som sidste år.
     Vi kludesejlere har hver onsdag sejlet om kap uden for broen. Det har været optimale forhold, og det er der selvfølgelig nogle som har udnyttet og er løbet med alle førstepladserne. Så vi andre må kigge langt efter præmierne. Men så er det godt, at vi har haft Rigmor Sørensens hjemmebagte boller til at trøste os med efter sejladserne. Sådanne initiativer påskønnes altid, for det er med til at styrke sammenholdet i vores forening.
     Sæsonen begyndte med travlhed, for vi skulle have vores nye klubhus færdigt. Der skulle males, samles stole og gøres rent. Ja, vi var nok nogle stykker som mistede pusten lidt i en periode. Men nu er vi klar igen.
     Ansøgningen på de længe ventede Mål 2 midler, er bevilliget og Nykredit ville pludselig låne os nogle flere penge, så vi slipper for de dyre renter på et banklån. Så alt i alt, ser økonomien ganske lys ud. Men det kan kassereren på et senere tidspunkt redegøre for.
     Der er nok at tage fat på. Vi skal have løst problemet med den dårlige akustik i klubhuset, men måske hjælper det, når vi har fået syet gardiner. Teknikrummet, skal vi også have gjort færdigt, samt vores broanlæg, hvor der endnu er lidt arbejde tilbage. 
     Vi har også fået et betonelement, som vi vil forsøge at få nedgravet oppe i hjørnet ved Cextins rejepilleri. Tanken var at anvende det som slæbested. Så der er forsat projekter nok at tage fat på.
     Nå, men ærterne venter, og inden Lars Nordstrøm og Jørgen Winckler-Carlsen haler klubstanderen ned, vil jeg bede jer sammen med mig om at udbringe et trefoldigt leve for Guldborgland Bådelaug.

Michael Tambour, næstformand

Hejseholdet: Lars Nordstrøm og Jørgen Winckler Carlsen
 
Gule ærter og fedt flæsk!
Fotos: Niels N. Christensen
 
Duelighedssejladsen:
1. Finn Jensen

2. Erik Nielsen

 

Plac.

Forsk.

Bådnavn/Ejer

1

2 sek.

Why Not, Finn  Jensen

2

3 sek.

Lady Monaco, Erik Nielsen

3

4 sek.

Missi, Jørgen Mortensen

4

7 sek.

Thetis Jens O Christensen

5

7 sek.

Nobitha, Nanette Erskov

6

14 sek.

Bonnie, Erik Beske

7

19 sek.

Helena, Jan Pøhler

8

35 sek.

Simona, Jørgen Ditz

Torben Petersen, motorbådsudv.


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen