Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

26.02.03
Økonomien i det forgangne år og i fremtiden
Indlæg fra kassereren før generalforsamlingen
Regnskabet
     Her ved indgangen til et nyt år for Guldborgland Bådelaug skal kassereren tillade sig at komme med et par udtalelser om økonomien i bådelauget.
     Læs mere på de Interne Sider om indtægtsfremgang klubhusbyggeriet samt lån og tilskud

Fornyelse af Bro 2
     Den større udgift i regnskabet for 2002 til vedligeholdelse af havnen er gået til den påbegyndte udskiftning af bro 2, som jo desværre viste sig at være i en noget dårligere forfatning end først antaget.
     I budgettet for 2003 er der sat penge af til en fortsættelse af denne udskiftning, således at vi kan få denne bro op til standarden i havnen iøvrigt.

Nye el-standere
     Der er ligeledes også indkøbt nye el-standere med aut. sikringer og fejlstrømsrelæ til bro 1 og 2, som tillige med ny kabelføring gerne skulle bringe også disse broer op til vor pæne standard.

Klubhusbyggeriet
     Og sidst - men absolut ikke mindst - så er byggeriet af vort nye klubhus i nu i fuld gang, hvilket man jo kan glæde sig over ved et besøg på havnen.
     Det tegner til at blive et både flot og tidssvarende hus, som kan danne en fortrinlig ramme om både nuværende og kommende aktiviteter på havnen i Guldborg. Kort sagt et hus, som vi både kan være stolte af og glade for.

Forsømmelighed ved tilsyn
     Her til slut er det dog ikke udelukkende positive betragtninger, som kassereren skal tillade sig at komme frem med. Der er desværre også et par negative iagttagelser.
     Som bekendt har en del af bådelaugets medlemmer ønsket at lade deres både overvintre i vandet, hvilket de jo er i deres gode ret til, eftersom generalforsamlingen har besluttet, at pladslejen er gældende for kalenderåret.
      Hvad de imidlertid ikke er i deres gode ret til, det er at lade deres båd ligge i havnen "for lud og koldt vand" - altså uden opsyn, hvilket har medført nogle skader på el-kabler og vandrør.
     Det hører dog normalt med til godt sømandskab jævnligt at efterse sine fortøjninger og fendere, da det jo er specielt i efterårs- og vintermånederne at risikoen for skader er størst på grund af blæsevejr og ekstrem høj- og lavvande.
     Husk at skipperen stadig har ansvaret - selvom han midlertidigt er gået fra borde!

Med venlig hilsen
Jørgen Bojesen, kasserer

Oversigt
  1. Regnskabet
  2. Fornyelse af Bro 2
  3. Nye el-standere
  4. Klubhusbyggeriet
  5. Forsømmelighed ved tilsyn

 

I budgettet for 2003 er der sat penge af til fortsat fornyelse af Bro 2. Rammeslaget skal lige være færdig først.

 

Byggemøde 26.02. Det tegner til at blive et både flot og tidssvarende hus - et hus, som vi både kan være stolte af og glade for

 

Det hører med til godt sømandskab at efterse sine fortøjninger og fendere i vintermånederne. Forsømmelighed har medført skader på el-kabler og vandrør.

Fotos: Niels N. Christensen


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen