Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste

 
Formandens side
27.02.02.
Flyer på molehovedet. En ny sejlsæson "truer". Foto: Niels N. Christensen

En sæson mere
     Aldrig så snart har man fået sig placeret tungt i lænestolen for vinteren, med fjernsynskig eller en god bog, før det går op for en at dagene er blevet længere, solen er kommet højere på himlen, og selv om der kan være enkelte dage med hidsige snebyger - ja så går det unægtelig den vej - en ny sejlsæson "truer".
     Har I nogen sinde prøvet at tælle op hvor mange timers "fornøjelse" man har af en båd. Hvis man tænker efter, er det utroligt mange - tænk bare forårs- og efterårsklargøring, små reparationer, grublen over specifikke problemer med båden, spekulationer, frustrationer, bekymringer og enkelte ærgrelser, når tingene ikke vil som man selv vil.
     Endelig er der de timer man reelt sejler, selvom de er i undertal, så er de dog de bedste.
     Alt i alt bruger vi meget tid på vores både, og vi kan sgu' li' det, er der noget mere rigtigt at bruge sin fritid til, end noget man kan lide, nej vel? Vi snupper en sæson mere.

Lige så god som sæson 2001
     Hvilke forventninger kan vi så have til den kommende sommer? Ja- godt vejr, liv, glæde og kammeratskab på havnen. Og så kan man håbe på at det, rent klubmæssigt, vil gå lige så godt som i 2001, og så kommer det med vejret.
     2001 var, som det vil kunne ses af regnskabet et godt år, med flere gæstesejlere end tidligere, mere gang i Lagunen og flere nye medlemmer i klubben, hvilket sammen med kontingenterne er hovedhjørnestenene i vores forening, rent økonomisk, og til en hvis grad også socialt.

Generalforsamling
     Alle disse tal og oplysninger vil komme frem på vor snarlige generalforsamling som der hermed indkaldes til den 21. marts kl. 19.00 i klubhuset. Husk at møde op og få indflydelse på foreningens liv.

Rammeslag og pumpegrej
     Som omtalt flere gange, har vi været på udkig efter pumpegrej til at bortpumpe, det der i vores tilladelse, hedder "løst sediment" (let bundfald af organisk oprindelse) fra sundet, aflejret i vores havn. Det er lykkedes os at finde sådan udstyr, som så skulle monteres på en flåde.
Et rammeslag med motor, spil, hydraulikboks, tårn + ekstra tårn

     Vi har nu fået tilbudt, og har anskaffet, en flåde der passer til som samtidig er et fuldt udstyret rammeslag med motor, spil, hydraulikboks, tårn + ekstra tårn, sådan at det kan blive en enhed.

Knækkede pæle
Vi har netop haft en dykker nede og se på vore pæle og broer i den gamle havn. Det viste sig at kun 5 pæle var så dårlige at de skulle udskiftes. Dette kan blive den første opgave for vort rammeslag, men vi ved at der med tiden kommer flere opgaver.

Booking af klubhus
Da der i nogen tid ikke har været en husbestyrer i klubben, vil det fremover være sådan at undertegnede står for booking af huset. indtil videre er huset derfor optaget den 21. marts og mandag den 29. april.

Med ønsket om en kommende sæson med hyggelige timer på havnen og i bådene, godt kammeratskab på tværs af broer og bådtyper samt masser af god (passende) vind.

Jørgen Eriksen


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen