Guldborgland Bådelaug     - laugsnyheder 1997-2015


Forsiden
Årgang 2015
Årgang 2014
Årgang 2013
Årgang 2012
Årgang 2011
Årgang 2010
Årgang 2009
Årgang 2008
Årgang 2007
Årgang 2006
Årgang 2005
Årgang 2004
Årgang 2003
Årgang 2002
Årgang 2001
Årgang 2000
Årgang 1999
Årgang 1998
Årgang 1997
Medlemsliste


Nyt klubblad
Formandens side, maj 1997

Nyt blad, ny havn og en ny sommer
     Det er med stor glæde jeg skriver disse linier i Guldborgland Bådelaugs første klubblad.
     I denne tid er glæderne i øvrigt mange. Et nyt blad er kommet til verden, en ny havn skal snart indvies, med havnefest og hvad dertil hører, en ny sommer venter på at blive brugt og en masse gode sejlture står i vente.

Det koster os ikke noget
     Skulle der efter alt dette være pessimister til stede som siger: "Vi har ikke råd til både blad og havnefest", kan jeg fortælle at gode annoncører gør bladet udgiftsneutralt.
     Det samme gælder festen som måske endda giver lidt på kistebunden.

Markedsføring
     Vores nye havn, som snart står færdig, er ved flere lejligheder blevet omtalt som "Lagunen i Guldborg". Det synes jeg er et så godt navn at det fremover vil blive brugt når vi skal "markedsføre" havnen forskellige steder.

Gæstesejlere
     Apropos markedsføre: Der er netop sendt pressemeddelelser ud til 37 dag-, uge- og månedsblade, med oplysninger om havnefest/indvielse af "Lagunen i Guldborg".
     Den omtale vi derved opnår er med til at bringe endnu flere gæstesejlere til Guldborgsund og til vores havn.

Frivillig arbejdskraft
     Der er også alvorlige sider ved den nye - og endnu ufærdige havn. Der bliver brug for al den frivillige arbejdskraft der overhovedet kan skaffes, til de mange forskellige store og små opgaver, der er med færdiggørelsen.
     Jeg vil derfor opfordre alle til yde en ekstra indsats for projektet. Meld selv ud med at I er klar til indsats. Det er meget lettere at lave arbejdshold, når arbejdsformændene ikke skal ud og lede efter jer.

Tæskehold og pælebankere
     Det skal retfærdigvis siges at mange allerede har ydet en kæmpe indsats, det gælder i særlig grad "tæskeholdet" eller "pælebankerne", hvilket de skal have stor tak for, med håbet om at de fortsætter.
     I øvrigt er samarbejde med til at styrke sammenhold og kammeratskab, hvilket man ikke kan få for meget af i en forening som vores.

Slæbested og asfalt
    Ser vi lidt fremad, håber jeg på at havnen er helt på plads i løbet af denne sæson. Det bringer os videre til vort næste ønske som er et nyt slæbested i hjørnet ved kiosken.
     Ligeledes ønsker vi at få asfalteret arealet ved fiskerhusene. Rom blev som bekendt ikke bygget på een dag, desuagtet skubber vi på, alt hvad vi kan.

Havneindvielse
     Med hensyn til havnefest den 7. juni er programmet for dagen indsat midt i dette blad.
     Jeg håber at alle vil deltage i festen og nogle også gerne som medhjælpere. Mød op. tag godt humør samt venner og bekendte med, jo flere des bedre.

Pladsfordelingen
     Skulle nogen være meget utilfreds med pladsfordelingen, som er gjort med de bedste intentioner, må de henvende sig til bestyrelsen, så vil vi tage en snak om det og prøve at løse et evt. problem.

Foreningsaktiviteter
     Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at opfordre så mange som muligt til at deltage i aftensejladserne, både på motor- og sejlsiden. Det er langt morsommere når der er flere at konkurrere med. Vær med til at styrke sammenholdet, kom og vær med.

Til sidst vil jeg ønske jer alle sammen en rigtig god sommer, med masser af sol og vind.

Jørgen Eriksen

Oversigt

 

 

Første nummer af klubbladet

 

 

Omtalen vil lokke flere gæstesejlere til Guldborgsund og til vores havn.

 

 

 

 


-
med masser af sol og vind


 


Steen Hovard, formand
John H. Arildsen, næstformand
Preben Kristensen, kasserer
Niels Bach sekretær

Guldborgland Bådelaug
Guldborgvej 352
4862 Guldborg

Til forsiden

Forening for bådejere
 i Guldborg Havn.
Stiftet 1974

Websiden formidler kontakt
mellem laug og medlemmer.
Copyright © 2000-2015 
Niels Nordby Christensen